Forespørgsel om tilbud

Generic selectors
Kun nøjagtige matcher
Søg i titel
Søg i indhold

Om Presenta

Presenta er en personlig profilvirksomhed, der kombinerer morgendagens trends og produktudvalg med pålidelighed og fingerspidsfornemmelse, der kommer med lang erfaring.

Det har taget mere end 35 år at nå det sted, hvor vi er i dag. En rejse fra dengang til nu, der er kendetegnet ved vækst både i længde og bredde. I 1986 introducerede vi begrebet “reklamekonfekt” på det skandinaviske marked, og i dag er Presenta en af Skandinaviens førende leverandører af reklameslik, profilprodukter og gaveartikler.

Med en usædvanligt høj ambitionsniveau for kvalitet i råvarer, fleksibilitet, arbejdsvilkår, miljøansvar og meget mere skiller Presenta sig ud fra mængden. Kort sagt, kvalitet i hvert led. Et mål, der ikke kun præger det interne arbejde, men også deles af alle underleverandører.

En succesfuld profilering styrker kundens brand. For at nå hele vejen kræves mere end bare at tilbyde et stort udvalg af produkter. Nøglen til at skabe perfekte løsninger handler om at være lydhør og identificere kundens behov.

Presenta har både et bredt produktsortiment og muligheden for at udvikle nye produkter i samarbejde med kunden. Kun fantasien sætter grænser. Et arbejde, der skaber en naturligt levende og voksende sortiment. Det gør Presenta til en komplet samarbejdspartner, der tager sig af alt fra mindre kampagneindsatser til skræddersyede helhedsløsninger.

Vores kunder findes over hele Norden. Små og store virksomheder, organisationer og myndigheder, der forenes i en værdsættelse for smagfuld profilering.

Som kunde hos Presenta får du en personlig, fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, der altid leverer til tiden. Noget, du kan læse mere om i Presentas kundeløfter.

Vi vil simpelthen være Nordens bedste og mest pålidelige leverandør af reklameslik, profilprodukter og gaveartikler.

Velkommen til Presenta og vores verden af profilering!

Tilbudskurv
Din tilbudskurv er tomPalaa kauppaan
Calculate Shipping

Forespørgsel om tilbud