Forespørgsel om tilbud

Generic selectors
Kun nøjagtige matcher
Søg i titel
Søg i indhold

Kundeløfter

Presenta har en ambition att være Nordens bedste leverandør af reklame slik, profilprodukter og firmagaver. I denne målsætning følger en række løfter til vores kunder, som vi aldrig går på kompromis med. Løfter, der føles selvindlysende for en virksomhed med vores høje ambitionsniveau.


Sikre leverancer
Lange og givende samarbejder kræver altid at opfylde kundens forventninger. At levere til tiden hver gang er en grundlæggende forudsætning, og det kræver noget ekstraordinært for Presenta at misse en deadline.

Høj kvalitet
Som en forlængelse af kundens brand lægger vi stor prestige i at levere produkter af høj kvalitet. Alt, hvad Presenta lægger sin berøring på, er derfor blevet underkastet en grundig kvalitetskontrol. Kunden skal føle stolthed over præsentationsprodukter fra Presenta! Et omhyggeligt arbejde, der præger hvert trin i arbejdsprocessen, fra bestilling til levering.

Aktivt miljøansvar
Presentas miljøpolitik og miljøarbejde indebærer ikke kun at overholde de lovlige rammer, men indebærer også et solidt miljøengagement både internt og eksternt. Det indebærer arbejde med intern uddannelse, klimavenlig transport og kun at samarbejde med leverandører, der deler Presentas høje ambitionsniveau.

Stor fleksibilitet
Problemer er til for at blive løst! Med en fleksibel indstilling og stor engagement, plejer det meste at ordne sig. Gennem årene er vi stødt på kunder, der har behov for at fremskynde levering, skynde transporten eller lave en panikbestilling før messen. Den ekstra indsats bliver altid motiveret af belønningen. Glade og værdsatte kunder, der vender tilbage.

Tilbudskurv
Din tilbudskurv er tomPalaa kauppaan
Calculate Shipping

Forespørgsel om tilbud