Forespørgsel om tilbud

Generic selectors
Kun nøjagtige matcher
Søg i titel
Søg i indhold

Miljøpolitik

Presentas virksomhed har en vis påvirkning på det ydre miljø. Vi stræber derfor altid efter konstant at reducere vores miljøpåvirkning så meget som teknisk muligt og økonomisk rimeligt. Dette arbejde udfører vi i samarbejde med vores leverandører. For at konstant reducere vores miljøpåvirkning arbejder vi aktivt med:

– At kontinuerligt uddanne virksomhedens personale om virksomhedens miljøpolitik og dermed sikre, at de har god viden om virksomhedens miljøarbejde samt miljøet generelt. Virksomheden skal holde sig opdateret om gældende lovgivning og sikre overholdelse af denne.

– At informere om virksomhedens miljøpolitik ved indkøb og påvirke vores primære leverandører for at mindske vores fælles miljøpåvirkning samt altid tage hensyn hertil ved valg af andre leverandører.

– I samarbejde med vores distributører stræbe efter miljøvenlig transport med lavt brændstofforbrug og lave udledninger af miljøskadelige stoffer.

– At spare energi og effektivisere vores energiforbrug, både af hensyn til miljøet og omkostningerne.

– Kontinuerligt forbedre håndteringen af genanvendelige affaldsprodukter. Et led i dette er aktivt at arbejde på at udvikle vores produkter i en retning, hvor hensynet til miljøet er en vigtig del af vores kvalitetskoncept.

– Hos Presenta tager vi vores ansvar alvorligt, og vi stiller derfor krav til vores leverandører og samarbejdspartnere om at agere ansvarligt i forhold til både miljø og arbejdsforhold.

Tilbudskurv
Din tilbudskurv er tomPalaa kauppaan
Calculate Shipping

Forespørgsel om tilbud